Annons
Annons

Re: BT telefon

2
Så vitt jag förstår kan du bara ringa upp senaste nummer med rattkontrollen. Det finns andra Kia-modeller som stöder samma plattform som Ford Sync är byggt på där du kan styra med rösten och ringa vem som helst ur adressboken. Eventuellt om det stöds i de cee'd som levereras med navigator?

/Peter

Top Ceedad skrev:BT funkar bra för inkommande telefonsamtal men för att ringa ut behövs kontaktlistan i displayen. Hur fixar man den på samma sätt som i andra BT tillbehör?
Forumgrundare
2017 Kia Niro (sjätte Kian)
Hälsa gärna på min hemsida:
http://www.bergting.com

Re: BT telefon

4
Så sant, så sant.
Top Ceedad skrev:Tack Peter.
Vi måste alltid se framåt - s.k. ständiga förbättringar - nästa modell o.s.v. Synd bara att dussintals "no-name" tillbehör att sätta på solskyddet för K-lappen redan ligger långt före.
Forumgrundare
2017 Kia Niro (sjätte Kian)
Hälsa gärna på min hemsida:
http://www.bergting.com

Re: BT telefon

5
Vi går mot en intressant framtid där produkten vi köper (bilen) mer och mer förändras från att vara en 100% "hårdvara" till en delvis "mjukvara" och där olika leverantörer kan konkurrera om nya lösningar - förbättringar o.s.v. t.ex. chips-trimmning, BT-programering m.m. "u name it" och där nya legala spärrar antagligen kommer att uppfinnas av originaltillverkaren. Musik/Film var bara en början - nu kommer bilarna och alla andra av våra komplexa prylar.

Re: BT telefon

6
Och problemet för tillverkarna, och vilket uppmärksammats en del på senare tid, är att de för att hänga med i konkurrensen, måste släppa i princip ofärdiga modeller. Därav "jag väntar till nästa generation cee'd för att slippa barnsjukdomarna". Att det inte går att uppdatera lacken med mjukvara är ju en sak, men Kia själva uppgraderade ju motorn i nya cee'd till128Hk med några knapptryckningar. Har även läst om att ägare med stereo som upplevs som klen fått en mjukvaruuppdatering på den så den klarar av att spela högre.

Jag ser fram emot det, men vill iofs inte ha en bil som får bluescreen på E18 ;)

Top Ceedad skrev:Vi går mot en intressant framtid där produkten vi köper (bilen) mer och mer förändras från att vara en 100% "hårdvara" till en delvis "mjukvara" och där olika leverantörer kan konkurrera om nya lösningar - förbättringar o.s.v. t.ex. chips-trimmning, BT-programering m.m. "u name it" och där nya legala spärrar antagligen kommer att uppfinnas av originaltillverkaren. Musik/Film var bara en början - nu kommer bilarna och alla andra av våra komplexa prylar.
Forumgrundare
2017 Kia Niro (sjätte Kian)
Hälsa gärna på min hemsida:
http://www.bergting.com
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"