Annons
Annons

Re: "Ledkit" till innerbelysning (ytterbelysning?) eBay? något att ha?

2
Kolla mitt inlägg här och fråga sedan säljaren längden på lamporna, ska mäta mittendelens längd på en av mina imorgon så har du ännu ett kritiskt mått att fråga efter, för mina lampors mittendel har någon tiondels mm tillgodo för att inte ligga an mot strömbärarna, så den delen får ej heller vara för lång.

http://www.kiacarclub.se/viewtopic.php? ... 964#p24964

Hela lampans längd får absolut inte överstiga 31mm, för då får du aldrig i dom, redan 31mm får man klämma ihop kontakterna i lamphållarna för att kunna montera, det ska helst vara 28mm.
Kia Cee´d Special edition 2, 1,6 crdi 2015, Dark gun metal.

Re: "Ledkit" till innerbelysning (ytterbelysning?) eBay? något att ha?

4
28mm festoon gäller för läslamporna i baksätet, takbelysningen fram samt i bagageutrymmet, totalt 5st om jag minns rätt.
w5w/T10 gäller för handskfacket och skyltbelysningen. Totalt 3st.

Men om du inväntar morgondagen så kan jag kolla igenom bilen istället för att ta ur minnet så får du exaktare svar, kan även ta en bild på de olika hållarna så får du se hur tight det är med plats, så måtten blir väldigt viktiga.

Detta är de enda lampor jag bytt so far, ska beställa någon typ av högintensitetsled för att ersätta backljuset samt montera 2st 6" led under kofångaren bak för att få ett backljus värt namnet.
Kia Cee´d Special edition 2, 1,6 crdi 2015, Dark gun metal.
Skriv svar

Återgå till "Elektronik, luftkonditionering och multimedia"