Problem att starta/stänga av?

#1
Hej, hyfsat ny ägare (drygt en månad) och har några gånger fått lite vad jag skulle kalla "barnsjukeproblem", tänkte höra om det är vanligt att det inte alltid går att få bilen att vilja köra, trots att motorn är "igång" (el) och allt ser OK ut i displayerna. Stänger man av och startar upp igen funkar det. Ibland vill den inte heller stänga av helt utan hamnar i "tändningsläget", löses genom att starta och sedan trycka på knappen igen så stängs den av.

Det har hänt så pass många gånger både för mig och sambon att vi börjat tänka på det och sett till att växeln är korrekt, bromsen är nertryckt när den ska vara nertryckt etc, så det "borde" inte vara handhavandefel ;)

(Bak-)dörrarna verkar inte riktigt hänga med (öppnas) när de ska heller, det händer inte så ofta men ett par gånger i veckan ungefär. Detta löses genom att sträcka in handen och låsa upp manuellt inifrån. Det sitter hundar i baksätet som inte kan komma åt att pilla på knapparna. Vi brukar inte heller pilla på kontrollerna i förardörren (så vitt jag märkt iaf!).

Jämfört med våra gamla bilar har den här klart fler hyss för sig.


Annons
Annons
Skriv svar

Återgå till "Niro Plug-In Hybrid"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst