Sorento 2004, momentstag fästen bakaxel

#1
Hej! Mitt första inlägg här!
Var nyligen och besiktade (en nära bekants bil), tyvärr visade det sig att rosten hade gått illa åt fästena nämnda i rubriken, speciellt det vänstra för det var helt av.
Så jag fick även äran att ordna detta på något vis, tänker dock absolut inte göra det personligen då det ser ut som ett ganska omfattande verkstadsjobb.
vVdJzJ5v1cL_zNsCpWp6Wf4Lyr6_LFdZkQ0bRNDBowZ0-lDWFMcb1mgwLUD-EW-lNNyUFCahRu9nQ1cMpZuWSQ70AZES4h84MkuqhNWaAcCuDqJK77CXQik0V_sDNaE_FtWdyekdJt6FIAN59b4aI2j3PWi_XRImI-eXcaSZKhG5Pw6FWezAhh8J_D_cQNMG9DZxAJi60pRBk1di7WKs.jpg

Tydligen ett ökänt fenomen i varje fall utomlands, om man googlar dyker det upp en hel del träffar på utländska forum, lyckades även läsa mig till att någon form av servicebulletin finns på detta.
Så är det någon mer som har erfarenhet av detta och kan dela med sig av lite information? T.ex. hur omfattande arbetsinsatsen är / kostnad för åtgärd etc.
Men med tanke på hur mycket rost det finns här under så skulle jag bli förvånad om det är lönt att åtgärda, ägaren är dock mycket fäst vid sin Kia så det kan sitta hårt inne att pensionera den, det är förövrigt en V6 automat.


Annons
Annons
Skriv svar

Återgå till "Problem"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster