Re: Backkamera dålig bild

#11

Senaste inlägget från föregående sida:

Jonaz skrev:
iuridae skrev:
Jonaz skrev:Min bild är knivskarp. Aldrig haft några problem

Vad har du för bil då?

På min Optima SW PHEV så är backkameran usel, suddig och otydlig. Har fått den bytt på garantin, den vart bättre men långt ifrån knivskarp. Sidorna i 270 vyn upplever jag som betydlig bättre än den bakåt.


Optima SW PHEV. Det är väll den bilen tråden handlar om? Annars hade jag ju såklart inte bemödat mig skapa ett konto för att svara?...

Jag har inte någon sidvy utan bara där bak. Dvs inte plus paketet


Okey, kanske det som är skillnaden.
Jag har pluspaket två med 270 vyn och kameran bak är väl säkert en annan modell för att klara det. Suddig bild är det iaf så jag använder den sällan.


Annons

Re: Backkamera dålig bild

#12

Okey, kanske det som är skillnaden.
Jag har pluspaket två med 270 vyn och kameran bak är väl säkert en annan modell för att klara det. Suddig bild är det iaf så jag använder den sällan.Det är ju kul om det är så när man trots allt har lagt till pp2 för ett par tusingar och då får sämre grejer.

Ska kolla med min åf vad de säger om kameran.


Skickat från min SM-G950F via Tapatalk

Re: Backkamera dålig bild

#16
Antingen är jag mindre kräsen än ni andra, eller så är min kamera mycket bättre. Jag tycker bilden är bra och mina bekanta brukar berömma bildkvaliteten. Hur den är i mörker vågar jag inte riktigt uttala mig om, men kan inte minnas att den skulle vara dålig.

Jag har bilen inställd så att den enbart visar backkameran när jag backar, men 270 när jag har drive ilagd. Det är möjligt att backkamerabilden blir suddigare i 270-läge, det har jag inte reflekterat över.

Mvh, Magnus
Annons
Skriv svar

Återgå till "Optima Plug-In Hybrid"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster

cron