Annons

Lasthållare/takräcke fyrkantsprofil

1
Hej,

Tänkte skaffa lasthållare för takbok (fyrkantsprofil) till min Kia Optima SW 2016.09 (1.7 CRDi). Skulle denna funka? (https://www.biltema.se/bil---mc/lasta-o ... 2000016576) Är ju betydligt mer tilltalande pris än t. ex. Thules (https://www.rameder.se/lasthallare-thul ... 968-1.html)

Om Biltemas ej funkar (eller avråds från), någon annan som rekommenderas? Lågt pris uppskattas då de i stort sett bara kommer användas nån vecka om året.


mvh Q
Annons

Re: Lasthållare/takräcke fyrkantsprofil

4
Tackar! Den jag länkade till på Biltema var fel, och i Biltemalänken ovan (för låga rails) så verkar det bara finnas för några få bilmodeller (Audi och Volvo). Möjligt att nån av dem passas KIA också iofs.

På Rameder fanns det lite fler alternativ.. Nu slutade det dock med att jag svängde förbi Jula, de hade två som ska passa:
https://www.jula.se/catalog/bil-och-gar ... ls-619231/
https://www.jula.se/catalog/bil-och-gar ... re-004688/

Den billigare (399kr) verkade allmänt dålig och svår att fästa så det fick bli den för 999kr, ska testmontera i dagarna och kan skriva en kommentar här om det funkar fint eller inte, om nån annan har samma fundering nån gång i framtiden. :-)
Skriv svar

Återgå till "Optima"