Annons

Belysningen

1
Ang. Autoinställningen av belysningen. Har fått flera helljusblink mot mig senaste tiden. Och när jag kollar belysningen, förstår jag varför. På kvällen fungerar det, även när jag ändrar från autoläge. Men i autoläge på dagen ser jag ingen belysning, någon som vet vilken lampa som ska lysa då? Gäller Niro hybrid 2020 Plus 2.
Annons

Re: Belysningen

3
KiaNiro2020 skrev:Ang. Autoinställningen av belysningen. Har fått flera helljusblink mot mig senaste tiden. Och när jag kollar belysningen, förstår jag varför. På kvällen fungerar det, även när jag ändrar från autoläge. Men i autoläge på dagen ser jag ingen belysning, någon som vet vilken lampa som ska lysa då? Gäller Niro hybrid 2020 Plus 2.
Det e ju dom där 2 led listorna/lamporna som sitter ungefär där dimljusen sitter på en bil som ska lysa på Niro.

Re: Belysningen

4
Du har inte bara råkat vrida bort belysningen från auto-läget?

Efter att jag hade bilen inne för däckbyte så hade de vridit av ljuset. Det är något jag aldrig gör, så jag körde med nersläckt bil i tre dagar innan jag upptäckte det.

Re: Belysningen

8
HjoDaniel skrev:Okej! det ska vara LED men är de bra även på långt håll?
Jag upplever (har inte vetenskapligt kollat upp det alltså) att LED-kuberna har betydligt bättre tryck. Dom lyser upp annorlunda än halogenlamporna gjorde.

Re: Belysningen

9
Samma här. Jag är förvisso stadsbo och har aldrig installerat något extraljus på mina bilar, men jämfört med mina tidigare bilar så är helljuset på Niro Hybrid 2020 PP2 mycket bättre än de tidigare (senast en Sportage 2013).
När jag kör om bilar på natten och de släcker ner sina helljus och jag slår på mina så lyser mina betydligt längre, så jag skulle gissa att du inte behöver installera några extraljus.
Skriv svar

Återgå till "Niro"