Batteri laddar ur

#1
Jaha och så var det nästa problem med min Ceed. Jag har ju som sagt en dieselvärmare på min bil. Nu i dag när jag skulle starta så var det precis att den gick i gång. Batteriet lät urladdat konstigt nog då jag inte använt värmaren mycket. Under körning kom också en varning upp på displayen att batteriet var dåligt laddat och att jag bara borde använda funktionen när tändningen var på? ?

Nåväl, tänker mig att ta ur batteriet och ladda upp det med batteriladdare. I instruktionsboken står det att jag måste koppla bort kablarna om jag ska ladda batteriet när det sitter i bilen. Hur som helst har jag tänkt lyfta ur det och ta med upp i lägenheten för att ladda.

Men hur är det sedan? Är det bara att sätta i igen utan annat att tänka på än att ställa klocka igen? Inget med datan eller något?

I instruktionsboken stod något om att ställa fönsterhissar och klimatanläggning efter att batteriet vart urkopplat, men inget om hur man gör.

Vet någon som kan tala om för mig vad som behöver göras och hur?

Mvh Janne


Annons

Re: Batteri laddar ur

#2
Ush vad trött jag börjar bli på min Kia. Bara jäkla strul hela tiden. Nya småfel hela tiden på en ny bil! Nu har jag laddat batteriet och sedan använt dieselvärmaren i 20 minuter. Batteriet är lika urladdat igen?! Halva laddningen kvar som visserligen räcker till att starta bilen, men inte mer. Det blir att ringa verkstaden igen.

Jag ångrar att jag köpte en Kia och att jag installerade dieselvärmare i den. Bilen är inte ens ett år gammal och har varit på verkstad två gånger. Det här blir tredje gången! Jag köpte bilen ny 23 april förra året!


Blä
Annons
Skriv svar

Återgå till "Problem"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst

cron