Värmeproblem I optima hybrid

#1
Har nu gjort min andra långresa på över 40mil med hela familjen. Då sitter man på passagerar platsen och där är det hett. Det går inte att justera den kallt oavsett om sync är intryckt eller ej. Man kan ställa bägge på low. Då har man kall luft på förarsidan men blåser fortfarande varmt på andra. Det låter ju som att något är fel men det är inte. Inte enligt kia i Segeltorp. Det funkar likadant på serviceteknikerns bil där. Alltså inget fel och inget man kan åtgärda. Kunden är dum i huvudet fick jag förstå.
Är det någon som har en fungerande klimatanläggning i optima hybrid ???


Annons

Re: Värmeproblem I optima hybrid

#2
Hej,

På vår Optima SW PHEV fungerar det utmärkt med värme. Inte nåt problem med varken driver-only, sync och olika värme på båda sidor. Blir den värme man satt och tycker att det fungerar utmärkt!

Blåser det kallt på förarsidan och varmt på passagerarsidan när det är ställt på low kan inte vara annat än fel.

Re: Värmeproblem I optima hybrid

#3
Skönt att höra att det är så det fungerar när det funkar. Precis som på Volvon jag hade. Situationen är lite Kafka - liknande med en återförsäljare som hävdar att det uppenbara är osant. Jag har inga problem med att det finns några fel på en såpass komplicerad produkt som en bil. Bara man fixar dem hos åf så blir det bra.
Hur har kia råd att ha en sådana tölpar som på Hedin bil i Segeltorp?
Annons
Skriv svar

Återgå till "Optima Plug-In Hybrid"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 0 och 0 gäster