Annons

Varnings signaler?

1
När vi i dag tog en tur till började bilen att nästa varje gång vi blinkade höger, eller vänster, eller bromsade, att ge samma ljudsignaler som backsensorerna. Är det någon annan som råkat ut för ngt liknande? Hittar inget i boken om "varnings signaler"
Uffe
Annons

Re: Varnings signaler?

3
musikuffe skrev:När vi i dag tog en tur till började bilen att nästa varje gång vi blinkade höger, eller vänster, eller bromsade, att ge samma ljudsignaler som backsensorerna. Är det någon annan som råkat ut för ngt liknande? Hittar inget i boken om "varnings signaler"
Uffe
På brorsans Cee'd hade verkstaden skruvat fast kupéuttaget genom att dra skruvarna direkt i kabelstammen - det förde med sig liknande fenomen...
[color=#413839][size=85]nu: Cee'd SW -11 128 hkr Komfort Piston Grey
då: pro_cee'd -08 140 hkr Sport Cassa White[/size][/color]

Re: Varnings signaler?

4
Grief skrev: På brorsans Cee'd hade verkstaden skruvat fast kupéuttaget genom att dra skruvarna direkt i kabelstammen - det förde med sig liknande fenomen...
Samma kvalitet på verkstäderna som det är på bilarna...

Men dessa fel är alltid någon form av "el-fel" dvs att någon kabel går mot jord eller liknande. Det är mycket svårt att lokalisera felet. Men har du krok så är nog detta en av de första ställena jag skulle börja leta på.
Skriv svar

Återgå till "Problem"